Zakelijke opslag

Zakelijke opslagruimte voor o.a.:

Opslag van gereedschap en materialen, archieven en administratie, winkelvoorraden en inventaris, promotiemateriaal en beursstands, materialen voor vertegenwoordigers

Opslagmogelijkheden op maat

De Koning Self-storage biedt extra ruimte en gemak voor bedrijven. Of u nu een snel groeiende (web) shop met stijgende voorraad heeft, een zzp-er bent die zijn gereedschappen en materialen op wil slaan, of uw archief veilig wilt opslaan; wij bieden opslagmogelijkheden die aan uw wensen voldoen.

Maandcontracten of langere termijn

Wij bieden flexibele maandcontracten, maar als u voor een langere termijn wil huren, bestaat er ook de mogelijkheid om een jaarcontract te kiezen. Wanneer u deze kiest, krijgt u 10% korting over de 2e t/m de 12 maand. De maandhuurprijzen starten vanaf €45,00 excl. BTW voor een kleine opslagruimte van 6 m3. Er wordt bij zakelijke huur 21% btw in rekening gebracht.

Extra service

Desgewenst kunnen wij tijdens onze kantoortijden goederen in ontvangst nemen. Afhankelijk van individuele afspraken kunnen wij de goederen voor u in de box plaatsen, of bewaren bij de receptie. U ontvangt van ons een bericht van levering.

Voor het vervoer van en naar onze vestiging, hebben wij 2 gratis aanhangwagens beschikbaar. Deze moeten altijd gereserveerd worden. In het pand staan verschillende transportmiddelen (steekwagens ed.) om de spullen gemakkelijk in de opslagruimte te plaatsen.

Prijzen

Afmeting: Huur van/tot:​ Wordt gebruikt voor o.a.:
6 m3 – 9 m3 €45,- / €72,-* Klein archief / promotiematerialen
12 m3 – 16 m3 €90,- / €120,-* Archief / kleine voorraad
21 m3 – 25 m3 €154,- / €182,-* Groot archief / bedrijfsgoederen
28 m3 en groter Vanaf €186,-* Uitgebreid archief / bedrijfsgoederen/ bedrijfsvoorraad

 * Excl. 21% BTW

Kosten

De eerste maand betaalt u naast een deel van de maandhuur (U betaalt het aantal dagen van de eerste maand dat u daadwerkelijk huurt);

  • Borg voor de unit (één volledige maandhuur)
  • De aanschaf v/e cilinderslot voor de unit (€ 9,50).

Contact

Mocht u interesse hebben in een vrijblijvende rondleiding, of heeft u vragen? Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op 015-3614392.

 Voor al uw vragen en/of opmerkingen kunt u ook het contactformulier gebruiken.